Ajankohtaista

NÄIDEN SIVUJEN PÄIVITYS ON PÄÄTTYNYT!

UUDET VERKKOSIVUT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ:

Ajankohtaisista asioista tiedotamme jäsenillemme näiden sivujen kautta sekä tarvittaessa sähköpostilla. Lisäksi käytössä on jäsenistölle tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä, jota käytämme keskusteluihin ja tietojen vaihtoon. Facebook-ryhmässä on myös valokuvia toiminnastamme. Tämän sivuston ohjelmakalenteri on tärkein tietolähde jäsenillemme. Erillisiä kutsuja viikkokokouksiin emme välttämättä lähetä, vaan jokainen jäsen on velvollinen seuraamaan ohjelmakalenteriamme. Olemme avanneet myös Facebook-sivun kaikille toiminnastamme kiinnostuneille: Verkkorotary Facebookissa.

Rotaryvuosi 2018-19

Olemme aloittaneet internet-sivujemme uudistamisen. Näille sivuille emme enää tee päivityksiä.

On käynnistynyt osaltamme Terra-kokouksella 7.8.2018 ja jatkuu tästä ohjelman mukaisesti.


Rotaryvuosi 2017-18
Rotaryvuosi lähti reippaasti käyntiin heti kesätauon jälkeen järjesteyllä Terra-kokouksella ti 1.8.2017. Vierailimme Ilmatieteen laitoksella ja esityksen aiheena oli "Miten säätä ennustetaan?". Kokouksia on syyskaudella joka tiistai joulutaukoon saakka. Kauden ensimmäinen verkkokokous oli ti 8.8.2017 ja esityksen aiheena oli "Ambulanssilennot Mongoliassa". Jatkoa seuraa. Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

2016
Verkkorotaryn PP Pertti Huitu vastaanotti 16.4.2016 Piirikonferenssissa Suomen Rotaryn ansiomerkin.
https://sites.google.com/a/verkkorotary.fi/verkkorotary/ajankohtaista/IMG_2703.JPG

Verkkorotary sai Rotarypiirin D1420 PETS-tilaisuudessa erityismaininnan ShelterBox-toiminnastaan. Saimme viime kaudella yhden boxin rahoitettua ja Pertti Huitun johdolla olemme myös osallistuneet Maailma Kylässä –festivaaleille ja sitä kautta tehneet boxia tunnetuksi laajemminkin. Lisätietoja Shelterboxista täältä: http://www.shelterboxtuki.fi/ .

2015
Rotarypiiri 1420 ja Rotaract jäsenet ja kansainväliset Rotary vaihto-oppilaat olivat ilolla ja innolla mukana esittelemässä Rotary avustustoimintaa Maailma Kylässä -tapahtumassa. ShelterBox avustustoiminta oli hyvin esillä myöskin ShelterBox tuki ry. avulla!
   

2014
Verkkorotary sai 25.10.2014 piirikokouksessa Rotarypiirin D1420 Mielipiteiden Arena -kiertopalkinnon. Palkinnon luovutti IPDG Ilkka Torstila ja sen vastaanotti klubille presidentti Heikki Savander isojen aplodien kera. Palkintoperusteluissa todettiin klubin myötävaikuttaneen merkittävästi Rotaryn julkikuvan ja näkyvyyden edistämiseen, klubin kerrottiin edistäneen Rotaryn avoimuutta ja keskustelevuutta ja kiitettiin klubin aktiivista osallistumista Maailma Kylässä -tapahtuman toteuttamiseen toukokuussa 2014 Helsingissä  sekä piirimme kotisivujen uudistamiseen. Logistiikkaongelmien vuoksi itse patsas jäi piirikokouksessa luovuttamatta. Vahinko korjattiin PETS-tilaisuudessa 14.3.2015, jolloin patsaan vastaanotti klubin puolesta Pertti Huitu ja sen luovutti PDG Ilkka Torstila. Kuvassa yli 10 kilon palkintoa koulun pihalla ylpeänä esittelevät verkkorotaryt Pertti Huitu, Antti Parkama, Mika Lallukka ja Erkki Tiainen 

 

"Mielipiteiden Areena"-kiertopalkinnon luovutti PDG Ilkka Torstila ja vastaanotti Pertti Huitu
 Pertti Huitu, Antti Parkama, Mika Lallukka, Erkki Tiainen


Toukokuussa 2014 klubimme verkossa täytti 10 vuotta. Lue lisää täältäPast presidentti Pertti Huidun artikkeli verkkorotaryn ensimmäisen 10 vuoden taipaleelta. Nyt 10-vuotissivuillemme lisätty myös historiikin lyhennetty web-versio.
Comments