Ajankohtaista

Ajankohtaisista asioista tiedotamme jäsenillemme näiden sivujen kautta sekä tarvittaessa sähköpostilla. Lisäksi käytössä on jäsenistölle tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä, jota käytämme keskusteluihin ja tietojen vaihtoon. Facebook-ryhmässä on myös valokuvia toiminnastamme. Tämän sivuston ohjelmakalenteri on tärkein tietolähde jäsenillemme. Erillisiä kutsuja viikkokokouksiin emme välttämättä lähetä, vaan jokainen jäsen on velvollinen seuraamaan ohjelmakalenteriamme.

Verkkorotaryt toimivat aktiivisesti myös Rotarypiirin D1420 tehtävissä. Apulaiskuveröörinä toimii Verkkorotaryn perustajajäsen Erkki Rajala. Pertti Huitu toimii piirin viestintäkomitean puheenjohtajana ja Mika Lallukka piirin IT-komitean puheenjohtajana. Mika Lallukka on myös Suomen Rotaryn IT-komitean puheenjohtaja. Minnamari Dahlberg toimii piirin nuorisovaihtokomitean jäsenenä.

2016
Verkkorotaryn Pertti Huitu vastaanotti 16.4.2016 Piirikonferenssissa Suomen Rotaryn ansiomerkin.

Verkkorotary sai Rotarypiirin D1420 PETS-tilaisuudessa erityismaininnan ShelterBox-toiminnastaan. Saimme viime kaudella yhden boxin rahoitettua ja Pertti Huitun johdolla olemme myös osallistuneet Maailma Kylässä –festivaaleille ja sitä kautta tehneet boxia tunnetuksi laajemminkin. Lisätietoja Shelterboxista täältä: http://www.shelterboxtuki.fi/ .

2015
Rotarypiiri 1420 ja Rotaract jäsenet ja kansainväliset Rotary vaihto-oppilaat olivat ilolla ja innolla mukana esittelemässä Rotary avustustoimintaa Maailma Kylässä -tapahtumassa. ShelterBox avustustoiminta oli hyvin esillä myöskin ShelterBox tuki ry. avulla!

2014
Verkkorotary sai 25.10.2014 piirikokouksessa Rotarypiirin D1420 Mielipiteiden Arena -kiertopalkinnon. Palkinnon luovutti IPDG Ilkka Torstila ja sen vastaanotti klubille presidentti Heikki Savander isojen aplodien kera. Palkintoperusteluissa todettiin klubin myötävaikuttaneen merkittävästi Rotaryn julkikuvan ja näkyvyyden edistämiseen, klubin kerrottiin edistäneen Rotaryn avoimuutta ja keskustelevuutta ja kiitettiin klubin aktiivista osallistumista Maailma Kylässä -tapahtuman toteuttamiseen toukokuussa 2014 Helsingissä  sekä piirimme kotisivujen uudistamiseen. Logistiikkaongelmien vuoksi itse patsas jäi piirikokouksessa luovuttamatta. Vahinko korjattiin PETS-tilaisuudessa 14.3.2015, jolloin patsaan vastaanotti klubin puolesta Pertti Huitu ja sen luovutti PDG Ilkka Torstila. Kuvassa yli 10 kilon palkintoa koulun pihalla ylpeänä esittelevät verkkorotaryt Pertti Huitu, Antti Parkama, Mika Lallukka ja Erkki Tiainen

"Mielipiteiden Areena"-kiertopalkinnon luovutti PDG Ilkka Torstila ja vastaanotti Pertti Huitu
 Pertti Huitu, Antti Parkama, Mika Lallukka, Erkki Tiainen

Toukokuussa 2014 klubimme verkossa täytti 10 vuotta. Lue lisää täältäPast presidentti Pertti Huidun artikkeli verkkorotaryn ensimmäisen 10 vuoden taipaleelta. Nyt 10-vuotissivuillemme lisätty myös historiikin lyhennetty web-versio.