Liity jäseneksi?

Oletko kiinnostunut rotarytoiminnasta? Soveltuuko Verkkorotary sinulle? Ota yhteyttä verkkorotaryn presidenttiin tai sihteeriin ja ilmoita kiinnostuksestasi: Yhteystiedot.

Jäseneksi liittyminen edellyttää, että joku nykyisistä jäsenistä tekee ehdotuksen jäseneksi liittämisestä. Esityksen voi tehdä esimerkiksi presidentti, sihteeri tai muu klubimme jäsen yhteydenottosi perusteella. Esitys käsitellään klubin säätöjen mukaan ja kun jäsenyys on hyväksytty - uusi jäsen suorittaa säädetyt jäsenmaksut ja allekirjoittaa suostumuksensa liittymiseen. Tarvittavat lomakkeet (A ja B) löytyvät www.rotary.fi:n suojatuilta jäsensivuilta ja saat suostumuslomakkeen sihteeriltä. Sinulle nimetään kummi, joka auttaa käytännön asioissa.

Lisätietoja: